AANBOD

INDIVIDUELE

COACHING

In mijn praktijk kun je terecht voor individuele coaching, voor je kind en jullie gezin. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van bepaald gedrag. Op basis van een kennismakingsgesprek bekijk ik wat er nodig is en gaan we samen op weg.

 

BRUSSEN

Brussen zijn jongens en meiden met een broer(tje) of zus(je) dat extra zorg of aandacht nodig heeft. Dat kan komen door een handicap of beperking, of door een (ernstige) ziekte. Deze situatie vraagt soms veel van een kind en van de ouders. Ik ben zelf ouder van een Brus, daarom kan ik jullie, vanuit mijn eigen ervaring, helpen.

 

 

In De Sterrenreis gaan kinderen op zoek naar de ster in henzelf! Een groepje van 4 tot maximaal 8 kinderen van ca. 8 – 12 jaar gaan samen ontdekken wat hun unieke talenten zijn. Want als je kind zijn/haar talenten kent, dan kan het die inzetten om te leren. In de groep leer je met elkaar, van elkaar en over elkaar. Daar gaan kinderen van stralen! In de Sterrenreis bouwen kinderen aan hun zelfvertrouwen. Ze gaan op zoek naar de ster in henzelf! Voor kinderen die wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken, is er De Sterrenreis.

FAMILIE

OPSTELLING

LEZINGEN