EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Hester Hinrichs (1975). Ik ben getrouwd met John en we hebben samen 2 zonen (2006 en 2010).
Sinds ik moeder ben verwonder ik me over de wijsheid van kinderen. Onze eigen kinderen leerden me dat zij zelf heel goed weten wat ze nodig hebben en wat goed voor hen is. Ik heb hier altijd een rotsvast vertrouwen in gehad. Zij leerden me ook om te vertrouwen op mijn intuïtie.

Ik ben een natuurmens, natuur brengt me rust. In de natuur blijf ik me eindeloos verwonderen. Ik heb jaren gewerkt in de natuur. Eerst als beheerder van verschillende natuurterreinen en de laatste 15 jaar als adviseur voor boeren en burgers over natuur.

Naast een natuurmens ben ik een mensen-mens. Ik vind mensen leuk. Ik laat me niet snel afleiden door gedrag. Ik ben vooral nieuwsgierig naar wat er achter dat gedrag schuil gaat. Waarom gedraagt iemand zich zo? Wie ben jij als mens, wat drijft jou, waar ligt je passie. Waar word jij ècht blij van?

Ik ga altijd uit van het goede, van de mogelijkheden en kansen. Ik laat niet snel mijn kopje hangen, want in mijn beleving heb je een keuze. Misschien niet altijd over wat er op je pad komt, maar wel over hoe je er mee omgaat. Dat geeft me kracht, ook op momenten dat alles tegen lijkt te zitten.

Door mijn hooggevoeligheid kan ik meevoelen met een ander. Ik kan voelen wat jij ervaart, maar ook wat je kind voelt. Deze vaardigheid helpt me om anderen te begeleiden. 

Van 2014 – 2017 heb ik een 3-jarige medium opleiding gevolgd om beter te leren wat mijn gevoeligheid me brengt en hoe ik die kan inzetten.

Mijn veeleisende baan, met te veel prikkels en voor mij onbegrijpelijke regels, naast ons zorg-intensieve gezin, werd me in 2018 te veel. Mijn beste vriendin riep al jaren: “Jij moet kinderen gaan coachen en ouders helpen.” Zij was de drijfveer achter mijn carrière switch. Ik vond in de Magie van Kindercoaching een opleiding die volledig bij me past, waar ik vanuit mijn eigen kracht kan leren en groeien. Toen durfde ik de stap te zetten naar het volgen van mijn hart en het beginnen van mijn eigen praktijk!